Hyppää Tonin kyytiin − kohta olet jo perillä!

050 555 5769

Monipuoliset taksipalvelut Oulussa

Invataksi, tilataksi sekä lentokenttätaksi yhden soiton päässä

Tonin Taksipalvelulta saat aina laadukasta kuljetusta. Palveluni on rentoa ja mutkatonta, mutta ammattiautoilijalle asiakkaiden turvallisuus on tietysti aina ykkösasia: siksipä taksikyydit hoituvat kauttani aina turvallisesti ja mukavasti. Lapsille löytyy turvaistuimia (1kpl 0-36kg sekä 2kpl istuinkorokkeita) ja taksiauto on varustettu turvavöin. Normaalien taksiajojen ohella yritys on myös palveleva invataksi ja tilataksi Oulun seudulla. Tilaa kyytisi etukäteen tai soita taksi vaikka saman tien.

Luotettava invataksi

Invataksilla pyörätuolia käyttävät tai liikuntarajoitteiset asiakkaat pääsevät helposti ja turvallisesti liikkumaan asioilleen. Olen kokenut invataksin kuljettaja, ja tilavasta taksiautosta löytyvät kaikki tarvittavat varusteet jotka takaavat turvallisen ja miellyttävän kyydin inva-asiakkaille. Invataksipalveluita saavat tarjota vain luvanvaraiset taksiyritykset, joihin Tonin Taksipalvelu kuuluu.

Tilataksi isommallekin porukalle

Tilataksilla porukka liikkuu helposti paikasta toiseen, eikä kenenkään tarvitse joutua kuskiksi. Autoon mahtuu kuskin lisäksi 8 matkustajaa, ja viihtyisässä ja tilavassa taksissa pidempikin matka taittuu mukavasti. Tilataksin voit tilata etukäteen vaikka koko päiväksi tai silloin, kun sitä tarvitset.

Lentokenttätaksi − huoletonta matkantekoa

Taksi on erinomainen vaihtoehto matkalle lähtiessä. Tilaa taksi etukäteen, niin tiedät varmasti pääseväsi ajoissa kentälle. Palvelen yksityisasiakkaiden lisäksi myös yrityksiä; voin noutaa tai viedä asiakkaasi nopeasti ja mukavasti kentältä ja kentälle.

Kysy lisää!