Hyppää Tonin kyytiin − kohta olet jo perillä!

Monipuoliset taksipalvelut Oulussa

Ota yhteyttä

Invataksi ja tilataksi yhden soiton päässä 

Tonin Taksipalvelulta saat aina laadukasta kuljetusta. Palveluni on rentoa ja mutkatonta, mutta ammattiautoilijalle asiakkaiden turvallisuus on tietysti aina ykkösasia: siksipä taksikyydit hoituvat kauttani aina turvallisesti ja mukavasti. Lapsille löytyy turvaistuimia (1 kpl 0 - 36 kg sekä 2 kpl istuinkorokkeita), ja taksiauto on varustettu turvavöin. 

Normaalien taksiajojen ohella yritys on myös palveleva invataksi ja tilataksi Oulun seudulla. Tilaa kyytisi etukäteen tai soita taksi vaikka saman tien.

Luotettava invataksi

Invataksilla pyörätuolia käyttävät tai liikuntarajoitteiset asiakkaat pääsevät helposti ja turvallisesti liikkumaan asioilleen. Olen kokenut invataksin kuljettaja, ja tilavasta taksiautosta löytyvät kaikki tarvittavat varusteet jotka takaavat turvallisen ja miellyttävän kyydin inva-asiakkaille. Invataksipalveluita saavat tarjota vain luvanvaraiset taksiyritykset, joihin Tonin Taksipalvelu kuuluu.

Tilataksi isommallekin porukalle

Tilataksilla porukka liikkuu helposti paikasta toiseen, eikä kenenkään tarvitse joutua kuskiksi. Autoon mahtuu kuskin lisäksi 8 matkustajaa, ja viihtyisässä ja tilavassa taksissa pidempikin matka taittuu mukavasti. Tilataksin voit tilata etukäteen vaikka koko päiväksi tai silloin, kun sitä tarvitset.